1. Subsol
  2. Educație

Educație

Studierea la Universitatea Europeană de Tehnologie EUt + este o experiență decisivă în viața fiecărui student și cursant. EUt+ oferă bazele practice și teoretice necesare pentru a naviga într-un mediu complex și în continua schimbare, o diplomă valoroasă pentru piața muncii, o rețea europeană de colegi, curiozitate intelectuală și culturală, deschidere și valori civice.
 

8 campusuri, 1 universitate, 1 diplomă


Diploma Intercampus Europeană în Inginerie și programul comun de studiu aflat acum în construcție, sunt coloana vertebrală a EUt +. Armonizarea universităților partener va avea loc progresiv la toate nivelurile (licență, master, doctorat) și va acoperi toate domeniile de studiu: rețele și telecomunicații, inginerie mecanică, materiale, sisteme informaționale, dezvoltare durabilă, arhitectură ...
 

Un laborator comun pentru cercetarea pedagogică și învățarea centrată pe  cursant


ELaRa, „Laboratorul european pentru cercetarea acțiunilor educaționale și învățarea centrată pe cursant” dezvoltă pedagogii bazate pe comunități de practică și cunoștințe. EUt + este concepută ca un FabLab în ansamblu, pregătind studenții pentru marile provocări ale viitorului.
 

Platforme de învățare partajate bazate pe proiecte


Pe lângă mobilitatea fizică, mobilitatea virtuală este un aspect major al curriculum-ului EUt + prin:
  • acumularea de module online pentru studenți în învățare și formare, care le permit să valorifice credite ECTS
  • TELANTO, o platformă pentru studenți și profesori, menită să formeze echipe europene capabile să facă față provocărilor propuse de companii.
  • implementarea unui centru de date educațional în curs de desfășurare pe o scară europeană dedicată învățării bazată pe web și cloud computing.