1. Subsol
  2. Viziune

Viziune EUt+

Universitatea Europeană de Tehnologie EUt + este construită în jurul unei viziuni comune, un pilon central „Think Human First”, care  așează omul în centrul tuturor acțiunilor, din care provin următoarele principii:

  • Tehnologia este în primul rând centrată pe om

Tehnologia este mai mult decât un set de tehnici sau științe aplicate. Este abilitatea noastră umană esențială de a exprima, gândi și înțelege lumea prin artefacte. În acest sens, ea este un motor al progresului uman, unde se întâlnesc artele și știința. Științele umane sunt elemente principale ale curriculumului EUt +, pentru a forma ingineri și tehnicieni care sunt la curent cu problemele globale, dar și cetățeni responsabili din punct de vedere tehnologic.

  • Diversitate și multilingvism ca oportunitate

Conștienti de faptul că mobilitatea academică și programul Erasmus sunt atât o oportunitate cât și o provocare, EUt + își propune să se asigure că fiecare student se simte acasă în fiecare campus al alianței și se poate deplasa liber dintr-o țară în alta. Tehnologiile imersive permit o primă expunere în mediul multicultural pentru a depăși barierele psihologice, economice și fizice.

  • O universitate incluzivă

Bazată pe principiile corectitudinii, respectării drepturilor omului și cetățeniei europene, EUt + se angajează să ofere fiecărui student resursele necesare pentru a atinge cerințele necesare și pentru a-și realiza potențialul în fiecare dintre campusurile ei europene.